خرید انواع کتاب قرآن و مفاتیح الجنان با بالاترین تخفیف + طراحی یادبود رایگان حتماً ببینید

ادبیات فارسی

ادیان و مذاهب

اصول دین و اعتقادات

اهل بیت (ع)

سبک زندگی

قرآن

کودک و نوجوان

علوم و فنون

حوزه علمیه

احادیث | ادعیه | زیارت


مجموعه 4 جلدی زن در قرآن - علامه طباطبایی

مولف (پدیدآور) :

علامه سید محمد حسین طباطبایی


قیمت پشت جلد: 2500000 ریال
قیمت برای شما: 2,100,000 ریال 16 درصد تخفیف
تاریخ بروزرسانی: سه شنبه 22 خرداد 1403

توضیحات

نگاه دین اسلام به جایگاه و مقام زنان، بسیار ویژه و خاص می باشد که متاسفانه در جوامع امروزی دچار تحریفات و در پی آن اختلافاتی شده است. علامه سید محمد حسین طباطبایی یکی از مفسران و فیلسوفان نام آشنای جهان اسلام می باشد که مجموعه 4 جلدی زن در قرآن به قلم ایشان به سراغ بررسی مقام و منزلت زن در قران و مباحث پیرامون آن رفته است.

علامه طباطبایی کیست؟

علامه سید محمد حسین طباطبائی تبریزی مفسر قرآن و فیلسوف نامبردار عصر حاضر، در سال ۱۲۸۱ شمسی در خانواده ای اهل دانش دیده به گیتی گشود.

در سال ۱۲۹۷ شمسی فراگیری علوم دینی را آغازید و در سال ۱۳۰۴ شمسی برای تکمیل تحصیلات خود به حوزه علمیه نجف رخت بر کشیده وی طی مدت ده سال در آن ،حوزه فقه و اصول را از محضر آیت الله شیخ محمد حسین اصفهانی، آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی آیت الله نائینی و حکیم بادکوبه ای فرا گرفت.

همزمان، فلسفه و کلام و ریاضیات و اخلاق و علم رجال را آموخت و در سال ۱۳۱۴ شمسی به زادگاه خویش (تبریز) برگشت. ده سال در آن دیار بود و سپس در سال ۱۳۲۵ شمسی به حوزه علمیه قم رحل اقامت افکند و انقلابی فکری در آنجا پدید آورد.

بدین سان که درس تفسیر قرآن و فلسفه را که رونقی نداشت وارد حوزه کرد و به تدریس و تألیف در این دو رشته اهتمام ورزید و به ویژه تفسیر قرآن به قرآن را مطمح نظر قرآن پژوهان کرد. سرانجام وی در آبان ماه سال ۱۳۶۰ شمسی بدرود حیات گفتند علامه طباطبائی از معدود دانشورانی است که کثرت تحقیق و تألیف را به یکدیگر بیامیخت و کارنامه ای پر برگ و بار داشت.

برخی از آثار وی به شرح ذیل است: شیعه در اسلام قرآن در اسلام که به زبانهای زنده دنیا ترجمه شده و درسنامه برخی از دانشگاههای ایران و جهان است؛ سنن النبي؛ بداية الحكمة نهاية الحكمة، اصول فلسفه و روش رئالیسم، درس گفتار علامه طباطبائی در حوزه علمیه قم است و به انگیزه رد فلسفه مادی، نخست در جمع دانشوران حوزه القا شد و سپس به صورت کتابی مستقل منتشر شد. الميزان في تفسير القرآن در ۲۰ مجلد که جایگاه آن بر دانشوران مشخص و نیازی به بیان نیست.

زن در قرآن و اسلام چه جایگاهی دارد؟

از آنجایی که قانونگذار قوانین اسلام خداوند عزیز است که اساس قوانینش مانند قوانین بشری بر پایه تجربه نیست ما برای درک و داوری درباره شریعت های خداوند به دقت در قوانین و رسوم رایج در میان امتهای پیشین و حاضر نیازمند هستیم از سوی دیگر پیرامون سعادت انسان بررسی و آنگاه نتیجه این دو بررسی را با یکدیگر تطبیق کنیم تا ارزش قوانین اسلام و مذاهب و مسلک ها و ملتهای دیگر را به دست آوریم و روح زنده و شعورمند آن را در روح آن ،قوانین متمایز ببینیم.

این است آنچه باعث مراجعه به تاریخ ملتها و سیر در آنها و بررسی خصلت ها و مذهب های ملت های عصر کنونی میشود این جاست که به منزلت اسلام پی می بریم.

نه این که احتمال میدهیم در سخنان گذشته و معاصر قانون بهتر و کاملتری هست و می خواهیم به جستجوی آن برخیزیم. به همین منظور مسأله را از چند زاویه بررسی میکنیم ۱. زن در اسلام چه هویتی دارد؟ و هویت زن با هویت مرد چه نسبتی دارد؟ ۲ زن چه ارزش و موقعیتی در جامعه دارد؟ تأثیر زن در زندگی بشر تا چه حد است؟

چه حقوق و احکامی برای زن تشریع شده است؟ ۴ تشریع احکام و قوانین مربوط به زن بر چه پایه ای بوده است؟ برای روشن تر شدن بحث، ناگزیر آنچه را که تاریخ زندگی زن قبل از اسلام ضبط شده پیش میکشیم، و در آن دقت میکنیم، تا ببینیم اقوام قبل از اسلام و اقوام غیر مسلمان پس از اسلام تا عصر حاضر، چه اقوام متمدن و چه عقب افتاده با مسأله زن چه برخوردی کرده اند؟

برشی از مجموعه 4 جلدی زن در قرآن

ارسال به سراسر ایران
تضمین رضایت

موارد بیشتر arrow down icon
سوالی داری بپرس