نام کتاب:
القطره من بحار مناقب النبي و العتره (عليه السلام) (2جلدي)
نويسنده:
آيت الله سيد احمد المستنبط
شمه ای از کتاب:
در روايتي آمده است كه زرعه به امام صادق (عليه السلام) عرض كرد: بعد از معرفت پروردگار ، كدام عمل از ميان اعمال برتر است؟ حضرت فرمودند: ن هيچ عملي بعداز معرفت هم پايه ي نماز نيست، و بعد از آن هيچ عملي به پايه ي زكات نمي رسد ، بعد از اينها هيچ كاري مانند روزه گرفتن نيست و بعد از اينها ارزش حج بيش از ساير اعمال است؛ و ابتداي همه ي اين اعمال معرفت ما و انتهاي آن معرفت ما مي باشد.
« القطره » كتابي است معروف در فضائل پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) و اهل بيت طاهرينش (عليهم السلام) كه مؤلف براي جمع آوري آن كتابهاي خطي و جاپي بسياري را جست و جو و مطالعه كرده است.
اين كتاب در دو جلد و هر كدام در چهارده بخشي كوشيده است مناقب و فضايل چهارده معصوم اطهر (عليهم السلام) را كه بسياري از آنها جزو نوا در حديث مي باشند ذكر نموده باشد. اين كتاب مورد اهتمام و توجه بسياري از علماء و مراجع واقع شده است.